Film av Christoffer Paavilainen med material av honom, Alvin Lindblom, Sebastian Sandblad och - den älskade publiken.

Bokningen är öppen mellan 20 januari - 26 februari

OM

TURNÉN

Alla har rätt till högkvalitativ livemusik, oavsett var man bor. den lilla turnén vill göra Sveriges musikscen mer jämställd genom att aktivt leta efter andra ställen än “de vanliga” och bokstavligen välja nya vägar i hopp om att fler följer efter. Vi vill helt enkelt skapa fler stopp på den svenska turnékartan och locka nya människor, arrangörer som publik, till världens bästa ställe - scenen.

den lilla turnén är en fullskalig pop-produktion med artist, liveband, ljud och ljus. Turnén kommer att resa med den teknik och utrustning som krävs för att kunna garantera den bästa live-upplevelsen på varje unikt spelställe.

Turnén genomförs under senvåren 2023, det vill säga slutet av april till juni. Turnén är bokningsbar NU och fram till den 26 februari. För att skicka in en förfrågan måste du noggrant fylla i formuläret. Detta är för att säkerställa att det produktionsmässigt går att genomföra spelningen. Varje förfrågan kommer att gås igenom av turnéns produktionsteam som kommer att återkoppla till dig som skickat förfrågan för vidare dialog.

När en spelning blivit bekräftad kommer det upp ett på kartan så alla kan följa hur turnén byggs upp. Genom att trycka på hjärtat kan du få mer information om spelningen samt möjlighet att anmäla intresse för att engagera dig vidare. Här finns även kontaktuppgifter för lokala band och artister att höra av sig till om de önskar vara förband.

Den 6 mars presenteras den färdiga turnéplanen och det blir möjligt att köpa biljett.

Den 23 april är det turnépremiär någonstans i Sverige. Var, ja det återstår att se!

Om du funderar över något mer, tveka inte att höra av dig eller kolla in våra frågor och svar här.

den lilla turnén är en idé av Linnea Henriksson och genomförs tillsammans med United Stage och Yaay Productions, med stöd från Kulturrådet.